Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 26.06.2011.
20:03
Srna A
Izaslanik predsednika Hrvatske Vesna Pusić poručila je da današnja Hrvatska nije naslednica Nezavisne Države Hrvatske, već da se zasniva na antifašizmu, otporu ustašluku i svim vrstama kvazi-nacizma i saradnje sa fašističkim režimima.
Nedelja 26.06.2011.20:10
Pa nije ni danasnja Nemacka, ali placaju greske iz istorije. Pre su je pljuvali, a kad je zagustilo onda je stavili da bude glavnokaomandujuci za pristup EU. Nista od toga Pusicko, vi ste naslednica hrvatske drzave, koje je bila drzava , a ne protektorat u 2 sv ratu.Dakle odstetu ce te da platite. A ove price o antifasizmu ... bolje ne komentarisati, previse bi bilo toga.
Nedelja 26.06.2011.20:28
http://www.nezavisne.com/komentari/kolumne/Hoce-li-iko-osuditi-Jarnjaka -i-optuziti-Cermaka-95002.html Radi ovog trebaju reklamu za pristup EU i Kepa Dragana da bi imali cime da drze glavu da se u vlastitim g...a ne udave. Slicno ide uskoro i u Sarajevu. Krajina´Kosmet´Herceg-Bosna-....koliko jednima toliko drugima jer ce svi na kraju da budu optuzeni za etnicka ciscenja u zadnjem ratu, jedino Hrvati za genocid u 2 sv ratu RS je jedini pravno priznati subjekt u celom svetu. Na nama je da se izborimo da duse ljudi od Jadovna do Jasenovca nadju mir na srbskoj zemlji i da budu deo RS sa centrom u Banja Luci.
Nedelja 26.06.2011.23:35
otac moga oca je moj deda, a kod krvata to mora da je drugacije valjda otac njegovog oca je komsija, iliti okolokucni doj3bnik, more nek se nose svi u pm.
Nedelja 26.06.2011.20:20
Ако нисте наследници НДХ,стрпајте Томсона у затвор.
Nedelja 26.06.2011.21:25
gospodjo pusic imate veoma interesantno prezime koje me asocira na PUSHIS. sta? DA LI VAM JE TO TOMSON NAPISAO STA DA KAZETE NOVINARIMA? KRVATI TOLIKO LAZU I MAZU DA VISE NISU U STANJU DA RAZLIKUJU STA JE LAZ A STA JE ISTINA . KAKO SAM ZAMJETIO PORED VAS JE VELIKI PSIHOLOG KOJI IMA ISTE PROBLEME KAO I VI KRVATI. ZATO JE VEOMA POZELJNO DA SE GOSPODIN TADIC VRATI SVOJIM KORENIMA I DA SE VISE NE VRACA U SRBIJU.
Nedelja 26.06.2011.21:26
gospodjo pusic imate veoma interesantno prezime koje me asocira na PUSHIS. sta? DA LI VAM JE TO TOMSON NAPISAO STA DA KAZETE NOVINARIMA? KRVATI TOLIKO LAZU I MAZU DA VISE NISU U STANJU DA RAZLIKUJU STA JE LAZ A STA JE ISTINA . KAKO SAM ZAMJETIO PORED VAS JE VELIKI PSIHOLOG KOJI IMA ISTE PROBLEME KAO I VI KRVATI. ZATO JE VEOMA POZELJNO DA SE GOSPODIN TADIC VRATI SVOJIM KORENIMA I DA SE VISE NE VRACA U SRBIJU.
Nedelja 26.06.2011.21:38
Ako je ova Pusićka rekla stav Predsednikovog kabineta, onda nam se crno piše. Nije rekla da je bio zločin genocida gde su muškarce bacali u jame, a žene i decu oterali na Pag da umru od gladi, žeđi i batina. Da su čupali Srbe iz korena i ubijali im potomstvo, tačno prema definiciji genocida. Nego, njima krivo što su zbog bestijalnog zločina Talijani požurili sa uvođenjem svoje vlasti, i ono najgore, Srbi otišli u četnike.
Nedelja 26.06.2011.22:55
Hrvatska je nasljednica ideje Svete Stolice koja je imala plan da pretvori Balkan pod svoju jurezdikciju i podčini je svojom vjerskoj dominciji i papskom primatom. Sve ostale teorije su floskule i priče za naivne. Pusićka je Srpkinja koja izigrava demokratu u Hrvatskoj kao i u Srbiji obilježeni Francetić.
Ponedeljak 27.06.2011.09:23
Hrvatska nije naslednica NDH....da vidimo malo da li je to tako....NDH je zatirala i proterivala Srbe...Hrvatska takodje......NDH je zatirala pravoslavlje....Hrvatska takodje.....dok su postojale ustashe nijedan Srbin nije mogao ni da pomisli da se vrati na svoju zemlju, ako bi srecnim okolnostima preziveo....u Hrvatskoj takodje sa malom razlikom-mogu da se vrate NEKI(mali broj), ako ih odmah ne uhapse onemogucice im normalan zivot u svakom smislu(dakle skoro isto kao da su ih i ubili).....za Srbe u Hvatskoj_NDH nema garancija, nema jednakosti, nema prava.....kad ce im vratiti vlasnishtvo nad stanovima, zemljom, oduzeta stanarska i druga prava... kad ce ponovo biti konstitutivan narod?....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)